Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 118
projektov

Priemyselné krmivá a diéty pre psov

«»
Prípona
.docx
Typ
vypracované otázky
Stiahnuté
10 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
47664
Posledná úprava
27.12.2019
Zobrazené
852 x
Autor:
Brandy007
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Vypracované otázky, školský rok 2019/2020

Kľúčové slová:

krmoviny

uvlf

skuška

technologia

vyroba

vyživa

kynologia

otazky



Obsah:
  • 1/ Krmivo pre spoločenské zvieratá (Pet Food) a história výroby vlhkých, polosuchých a suchých krmív;
    2/ Charakteristika surovín živočíšneho pôvodu (mäso, vnútornosti, spojivové tkanivo, ryby, živočíšny tuk, chrupavka, kosť, vajcia, mliečne výrobky);
    3/ Rozdelenie krmív pre spoločenské zvieratá, ich charakteristika, výhody a nevýhody (suché, polosuché, vlhké);
    4/ Základné typy a fyzickej záťaže psov z pohľadu použitia krmív;
    5/ Charakteristika surovín rastlinného pôvodu (obilniny, vedľajšie produkty mlynského priemyslu, zelenina, ovocie, orechy, strukoviny);
    6/ Spôsoby úprav krmív (fyzikálno-mechanické, tepelne, chemické, biologické, biotechnologické, termické);
    7/ Technologický proces výroba suchých krmív (granulované / peletované);
    8/ Technologický proces výroby vlhkých krmív (konzervy);
    9/ Pravidlá vykonávania úradných kontrol krmív;
    10/ Zmyslové hodnotenie krmív;
    11/ Obmedzenia pri používaní krmív;
    12/ Systém HACCP pri výrobe kombinovaných krmív
O súboroch cookie na tejto stránke

Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.

Nastavenia Povoliť všetko